aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Αν το ρόστερ που έχουμε, το είχαν άλλες ομάδες θα το αντιμετωπίζατε διαφορετικά»

Λουκά: «Αν το ρόστερ που έχουμε, το είχαν άλλες ομάδες θα το αντιμετωπίζατε διαφορετικά»

Τον απολογισμό της πορείας του Άρη έκανε ο Λιάσος Λουκά μετά το ισόπαλο 0-0 με την Πάφος FC. Ο Κύπριος τεχνικός αφού παραδέχθηκε πως το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του έκανε ένα από τα πιο μέτρια σαρανταπεντάλεπτα στη σεζόν εκτίμησε πως η πορεία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στον πρώτο γύρο θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη, αν και φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο. Ο αντίπαλος είχε μια ευκαιρία προς το τέλος με στατική φάση που αποκρούσαμε πάνω στην γραμμή. Θεωρώ ότι μπήκαμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση, ζητήσαμε πολύ περισσότερα από τον αντίπαλο.

Στο δεύτερο μέρος η Πάφος ανέβασε τις γραμμές, μας έβαλε πίεση, χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Εμείς σαν Άρης κάναμε ένα από τα μέτρια δεύτερα ημίχρονα μας μέσα στη σεζόν, αλλά είχαμε προσπάθεια, θέλαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε.

Τελείωσε ο πρώτος γύρος, μας αφήνει ικανοποιημένους, αλλά θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα. Βλέπουμε τη δύσκολη συνέχεια. Θα μιλήσουμε για τα λάθη μας με τους ποδοσφαιριστές, τι κάναμε σωστά και τι λάθος, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι κάθε εβδομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν παρών. Θέλαμε να του δώσουμε την χαρά της νίκης, αλλά να είναι σίγουροι ότι όσοι είμαστε στα αποδυτήρια θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστούμε κάθε εβδομάδα. Να πιστέψουν περισσότερο στην ομάδα, θέλουμε περισσότερους. Οι ποδοσφαιριστές μας το αξίζουν, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει περισσότερος κόσμος του Άρη».

Αν θα προκύψει ενίσχυση τον Ιανουάριο, απάντησε: «Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Αν το ρόστερ που έχουμε εμείς, το είχαν άλλες ομάδες και εσείς και όλοι θα το αντιμετωπίζατε διαφορετικά. Εμείς το πιστεύαμε από την αρχή. Έχουμε παίκτες που θέλουν να διακριθούν, ασχέτως το ότι έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε ευχαριστημένοι. Αν υπάρχει κάτι τον Ιανουάριο που θα βοηθήσει την ομάδα, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει κίνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ