aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛουκά: «Αν εξαιρέσουμε ένα 15λεπτο, ήμασταν καλύτεροι»

Λουκά: «Αν εξαιρέσουμε ένα 15λεπτο, ήμασταν καλύτεροι»

Οι δηλώσεις του Λιάσου Λουκά μετά το 0-0 του Άρη στην έδρα της ΑΕΚ: «Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, σεβόμαστε τους αντιπάλους και τον εαυτό μας. Φάνηκε και σήμερα. Αν εξαιρέσουμε ένα 15λεπτο, σε όλο το άλλο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι. Θέλαμε να κερδίσουμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου, βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή. Δεν απειληθήκαμε σοβαρά από την αντίπαλο και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, είμαι 42 χρόνων και είναι πρωτοφανές να έχει ο Άρης τόσο κόσμο και ειδικά εκτός έδρας. Εκτιμείται η προσπάθεια της ομάδας. Συνεχίζουμε, με σεβασμό να κάνουμε την προσπάθεια για να πάρουμε μια νίκη. Χάσαμε την περασμένη αγωνιστική από μια μεγάλη ομάδα την ΑΕΛ και πριν από αυτό ήμασταν εφτά ματς αήττητοι».

Ο Άρης είναι τρία ματς δίχως νίκη, πώς βλέπετε τη συνέχεια που είναι πιο δύσκολη βάσει των αποτελεσμάτων και των αγώνων που έρχονται; «Αυτά είναι για σας, τα γράφετε, τα διαβάζουμε. Εμείς ήρθαμε, παίξαμε. Είναι σεβαστή η γνώμη σας, δεν λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει, αλλά εμείς κάνουμε αυτό που πρέπει. Δίκαια είμαστε εκεί, τα άλλα τα ακούμε έτσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ