aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛιγουρεύεται τον Κούλη Παύλου

Λιγουρεύεται τον Κούλη Παύλου

Μετά την απόκτηση του Μάρκο Αουρέλιο από την ΑΕΖ, ο Άρης έβαλε πλώρη για τη δεύτερη χειμερινή μετεγγραφή του. Στόχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είναι ο Κούλης Παύλου, ο οποίος ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας πως δεν υπολογίζεται από τον Στάικο Βεργέτη. Οι πράσινοι προσέγγισαν τον Κύπριο ακραίο επιθετικό και αισιοδοξούν ότι θα εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Σήμερα έγινε επίσης συνάντηση του πρόεδρου και του προπονητή των πρασίνων, Σταύρου Δημοσθένους και Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, αντιστοίχως. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το μετεγγραφικό πλάνο, το οποίο έχει στόχο τη σημαντική ενίσχυση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Άρης βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές και είναι φανερό ότι θα χρειαστεί σημαντική βελτίωση για να αποφύγει τα δυσάρεστα. Η μάχη για τη σωτηρία θα είναι δύσκολη και για να την πετύχει θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια.

Μάλιστα, ο πρώτος μήνας του 2017 συμπεριλαμβάνει αγωνιστικό πρόγραμμα… για όλα τα γούστα. Αρχίζει στις 3/1 με τη Νέα Σαλαμίνα στο Τσίρειο, στις 8/1 θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ακολουθεί η έξοδος στο Παφιακό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΖ στις 16/1, στις 21/1 θα υποδεχτεί την ΑΕΚ και στις 30/1 αντιμετωπίζει την ΑΕΛ. Επίσης, στις 25/1 θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του κυπέλλου.

Γεμάτο «μενού» λοιπόν εντός του Ιανουαρίου, με αναμετρήσεις απέναντι στα τρία φαβορί για τον τίτλο (ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ), μα και απέναντι σε αντιπάλους που δεν δικαιούται τον τίτλο του φαβορί. Η Νέα Σαλαμίνα διεκδικεί θέση στην πρώτη εξάδα, ενώ η ΑΕΖ είναι ανάμεσα στις κύριες αντιπάλους στη μάχη της παραμονής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ