aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛείπει αυτό που είχε πέρσι και ξεχώριζε

Λείπει αυτό που είχε πέρσι και ξεχώριζε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Όσο κι αν προσπαθούν στον Άρη να κρύψουν την απογοήτευσή τους, η αλήθεια είναι πως οι εμφανίσεις της ομάδας δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να είναι αισιόδοξοι. Λείπει αυτό το κάτι παραπάνω που είχε ο Άρης πέρσι, ακόμη και μετά από ήττες.

Δεν βγάζει πάθος, δεν έχει τον αιφνιδιασμό για να κάνει τη ζημιά στον αντίπαλο και γενικά παρουσιάζει αδυναμίες. Ίσως ακόμη να μην έδεσε η ομάδα, όπως θα την ήθελε ο Θαλής Θεοδωρίδης (φωτό) ή ακόμη να τη ζημίωσαν οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, όπως οι Μπόνιφεϊς, Κύπρου, Οζίας, Χριστοφόρου, Αουρέλιο και Μποργκ.

Όταν φτάνει στο σημείο ο Ελλαδίτης προπονητής να βγάζει από τη ναφθαλίνη τον 36χρονο Γκονσάλες και να του ζητά να δώσει λύσεις στην επίθεση, αντιλαμβάνεται κάποιος τις δυσκολίες και αδυναμίες που έχει ο φετινός Άρης.

Οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα πάντως και παρακολουθούν συστηματικά τις προπονήσεις έχουν αντίθετη άποψη και ισχυρίζονται πως το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι καλύτερο από πέρσι.

Σημασία έχει να πάρουν μπρος οι νεοφερμένοι και να δείξουν άμεσα τις δυνατότητές τους. Να έλθουν μαζεμένοι και οι βαθμοί που θα ανεβάσουν τον Άρη βαθμολογικά και αγωνιστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ