aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΛ. Λουκά: «Δεν ξέραμε αν θα συμπληρωθούμε, πάμε να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Λ. Λουκά: «Δεν ξέραμε αν θα συμπληρωθούμε, πάμε να νικήσουμε τον ΑΠΟΕΛ»

Ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, υπογράμμισε ότι δεν ήξερε αν θα συμπληρωνόταν η ομάδα για να παίξει με τη Δόξα, γι’ αυτό και εξέφρασε την περηφάνια του. Παραλλήλως, έστειλε μήνυμα νίκης στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ:

«Μας έδωσαν μεγάλη χαρά οι ποδοσφαιριστές. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλοί παίκτες ήταν έξω για διάφορους λόγους. Το είπαμε ότι έχουμε ποιοτικό ρόστερ, όσα παιδιά έπαιξαν ανταποκρίθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαστε ομάδα, μια οικογένεια στα αποδυτήρια και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη. Ρισκάραμε στο τέλος με κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Ευτυχώς που δεν προέκυψε κάποια υποτροπή. Έπαιξε και ένας μικρός από την εφηβική ομάδα και θα παίξουν και άλλοι αν δείξουν ότι μπορούν».
Για το παιχνίδι: «Δεν ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια, αλλά λαμβάνοντας τα πολλά προβλήματα, με αμφιβολία αν θα συμπληρωθούμε να παίξουμε, νιώθω μόνο περηφάνια. Τώρα έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και θα πάμε για να νικήσουμε. Εύχομαι στη Δόξα και τον Ηλία Χαραλάμπους καλή συνέχεια».

Για την απόκρουση του Βάνα και το γκολ του Ιωσηφίδη: «Ο Τέο είναι ποδοσφαιριστής που δουλεύει, χαμηλών τόνων, πήρε την ευκαιρία, πέτυχε το γκολ και είμαι χαρούμενος από αυτόν. Θέλω περισσότερα από αυτόν γιατί μπορεί για περισσότερα. Ο Βανά είναι εκεί για να κάνει τη δουλειά του και την κάνει καλά, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σήμερα υπερέβαλαν εαυτόν οι ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ