aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚρατά την ουσία κι ελπίζει

Κρατά την ουσία κι ελπίζει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

H νίκη για τον Άρη ήταν σημαντική και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν από την αρχή πως δεν είχαν τάσεις αυτοκτονίας. Οι πράσινοι νίκησαν τον Εθνικό Άχνας με τα τρία πέναλτι του Ροζέριο Μάρτινς και θα μπουν στην τελική φάση του πρωταθλήματος με άλλο αέρα.

Ο Νικόλας Μαρτίδης είδε την ομάδα του, χωρίς τους Αουρέλιο και Ράντου, να στέκει πολύ καλά και να μην αιφνιδιάζεται, όταν δέχτηκε την ισοφάριση. Πέρασε βέβαια δύσκολα μέχρι να έλθει το τρίτο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και το γεγονός, πως ο Άρης διατήρησε τη διαφορά που τον χώριζε από τη Δόξα.

Ο δρόμος, πάντως, είναι δύσκολος και στα δέκα παιχνίδια που απομένουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να πάρουν βαθμούς από όλους του αντιπάλους. Τα παιχνίδια είναι στα μέτρα τους και ο Νικόλας Μαρτίδης καλείται να αξιοποιήσει όλο το έμψυχο δυναμικό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ