aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚόσμος πάει και έρχεται

Κόσμος πάει και έρχεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση άρχισε προ πολλού να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν, με στόχο να καταστήσει τον Άρη ακόμη πιο δυνατό και πιο απαιτητικό σε σχέση με τη λήξασα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ολοκλήρωσε νικηφόρα τη σεζόν με ανατροπή (έχανε 0-3 και το γύρισε σε 4-3) επί της Δόξας, φτάνοντας στις δέκα νίκες στο πρωτάθλημα.

Τερμάτισε στη 10η θέση με 41 βαθμούς και πλέον όλα επικεντρώνονται γύρω από τον μετεγγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Μετά την επισημοποίηση της διακοπής της συνεργασίας με τον Κώστα Καϊάφα, η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές με άλλους προπονητές. Ψηλά στη λίστα είναι ο Βέλγος Φρεντερίκ Βαντερμπίστ.

Παράλληλα, από το έμψυχο δυναμικό έχουν αποχωρήσει ήδη οι Νουρεντινόσκι και Οζίας, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον των Μποργκ και Ράντι. Εκτός πλάνου θα τεθεί και ο Γκονσάλες, ο οποίος έφτασε τα 36 του χρόνια, ενώ θα φανεί από τις επαφές της διοίκησης αν θα παραμείνει ο Μαραγκουδάκης. Όσο για τον Χριστοφόρου, μελετά προτάσεις άλλων ομάδων και αν υπάρξει συμφέρουσα πρόταση, η διοίκηση θα τον παραχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ