aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Κοντά σε συμφωνία με τον Τρομπάροφ»

«Κοντά σε συμφωνία με τον Τρομπάροφ»

Όπως ανέφερε στην «Goal News» ο Κώστας Γρηγορίου, ο Άρης είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βούλγαρο κεντρικό αμυντικό Βλάτκο Τρομπάροφ. «Έχουμε ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και πιστεύουμε πως με τις προσθήκες που έγιναν θα υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός σε όλες τις θέσεις», ανέφερε ο παράγοντας του Άρη.

Από εκεί και πέρα, για την κλήρωση του πρωταθλήματος ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων ανέφερε πως δεν θα επηρεάσει την ομάδα του: «Η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν λέει κάτι, αφού κάποια στιγμή θα παίξουμε με όλους. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα παιχνίδια».

Την επίβλεψη της σημερινής προπόνησης θα έχει ο Νικόλας Μαρτίδης. Ο Κύπριος τεχνικός επέστρεψε στην Κύπρο, καθώς ολοκληρώθηκε το σεμινάριο προπονητικής στη Ρόδο. Θα μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και θα καταστρώσει τα πλάνα για τα φιλικά, αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας στη Σλοβενία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ