aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚοντά σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά

Κοντά σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά

Η διοίκηση του Άρη άρχισε επαφές με τη Cyta, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ο Σταύρος Δημοσθένους χειρίζεται το θέμα και εντός των ημερών αναμένεται πως θα πέσουν οι υπογραφές και θα ανακοινωθεί πολύ καλή συμφωνία.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, όμως, πέρα από το «καυτό» κεφάλαιο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, έχει στο μυαλό του και το αγωνιστικό. Γι’ αυτό και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ερμή, που θα διεξαχθεί μεθαύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τους έδωσε να καταλάβουν πως βρίσκεται στο πλευρό τους και τους εμπιστεύεται, όμως τους ξεκαθάρισε πως περιμένει περισσότερα στη συνέχεια. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα, ο Άρης χρειάζεται επιστροφή στις νίκες για να μην κινδυνέψει ακόμα περισσότερο.

Από την πλευρά του ο Νικόλας Μαρτίδης θα αποφασίσει πώς θα παρατάξει την ομάδα μετά τις δύο προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι το ματς. Ο Κύπριος προπονητής δεν υπολογίζει στον τραυματία Αουρέλιο και στους τιμωρημένους Μαραγκουδάκη και Αλβάρεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ