aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚλείνουν όλες οι εκκρεμότητες

Κλείνουν όλες οι εκκρεμότητες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με το προπονητικό σεμινάριο στη Ρόδο ο Νικόλας Μαρτίδης και αύριο επιστρέφει στην Κύπρο. Λογικά ο νεαρός τεχνικός του Άρη θα συναντηθεί με τους ποδοσφαιριστές του το πρωί του Σαββάτου και θα έχει την επίβλεψη της προπόνησης. Παράλληλα όμως, με την παρουσία του θα ξεκαθαρίσει και το σκηνικό στα μετεγγραφικά.

Απομένουν οι τελευταίες προσθήκες για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Κριστιάν Μιούλερ. Φυσικά, στην πορεία και μέσα από τα φιλικά που θα δώσει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα χρειαστεί να γίνουν κι άλλες προσθήκες. Σε μία εβδομάδα, η αποστολή των πρασίνων θα αναχωρήσει για τη Σλοβενία και αναμένεται πως δεν θα υπάρχουν εκκρεμότητες. Στο διάστημα της δεκαήμερης παραμονής στο Μάριμπορ, έχουν προγραμματιστεί τρία φιλικά, ενώ άλλα πέντε αναμένεται να γίνουν στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ