aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚάτι έχει αλλάξει και φαίνεται

Κάτι έχει αλλάξει και φαίνεται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μπάσιμο του Άρη στο πρωτάθλημα δεν ήταν καλό, όμως είναι φανερό ότι κάτι έχει αλλάξει προς το καλύτερο το τελευταίο διάστημα, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία ενόψει της συνέχειας. Οι βαθμοί που κέρδισε τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι η μοναδική απόδειξη. Πιο πολύ είναι η βελτίωση που παρατηρείται στην αυτοπεποίθηση και στην αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Απτό παράδειγμα το 2-2 με την Ομόνοια, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έφτασαν στην ανατροπή και είδαν τη νίκη να φεύγει μέσα από τα χέρια τους στα τελευταία λεπτά.

Ταυτόχρονα, όμως, οι πράσινοι γνωρίζουν πως η κατάσταση παραμένει δύσκολη, αφού θα χρειαστούν μεγάλη προσπάθεια για να μη συμπεριληφθούν στην τριάδα που θα υποβιβαστεί. Χρειάζεται προσοχή για να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες η ομάδα της Λεμεσού, γι’ αυτό και ο Σταύρος Δημοσθένους έτριξε τα δόντια στους ποδοσφαιριστές μετά τις πρώτες αποτυχίες. Ο πρόεδρος του Άρη δεν δίστασε να προχωρήσει στην αλλαγή του Νικόλα Μαρτίδη και όπως φαίνεται η παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου αποδίδει.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, κατάφερε να μετατρέψει την απογοήτευση σε ενθουσιασμό και σε αυτόν πιστώνεται το ανέβασμα της απόδοσης των ποδοσφαιριστών. Φυσικά έγινε μόνο η αρχή, γιατί στον Άρη έχουν μπροστά τους αρκετό δρόμο να διανύσουν. Από σήμερα, οι ποδοσφαιριστές ξαναπιάνουν δουλειά για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (Σάββατο, 18:00).

Μοναδικό πρόβλημα, είναι η τιμωρία του Κύπρου Χριστοφόρου, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες. Πρόκειται για πολύ σημαντική απουσία, καθώς αγωνιζόμενος σε μια νέα θέση γι’ αυτόν, του ανασταλτικού χαφ, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής τα πάει πολύ καλά. Πιθανοί αντικαταστάτες του είναι οι Παχίπης και Αουρέλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ