aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚαρμιώτισσα-Άρης: Ματς σε πολύ λεπτές ισορροπίες

Καρμιώτισσα-Άρης: Ματς σε πολύ λεπτές ισορροπίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μέχρι τώρα πορεία της Καρμιώτισσας είναι εκπληκτική. Μάλιστα θα έλεγε κάποιος πως με τη συγκομιδή των 17 βαθμών στον α’ γύρο έχει ξεπεράσει και τις πιο φιλόδοξες προσδοκίες.

Ωστόσο, βρισκόμαστε μόνο στα μισά του δρόμου και χρειάζεται σωστή διαχείριση της μέχρι τώρα καλής πορείας, για να έρθουν και άλλοι βαθμοί που θα σταθεροποιήσουν την ομάδα του Λιάσου Λουκά μακριά από περιπέτειες. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζουν το σημερινό παιχνίδι στο ΓΣΖ απέναντι στον Άρη με κάθε σοβαρότητα, έχοντας στόχο άλλη μια νίκη.

Η Καρμιώτισσα έχει τις περισσότερες νίκες (5) από κάθε άλλη ομάδα, που δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Ο Λιάσος Λουκά δεν έχει στη διάθεσή του τον –πολύ ανεβασμένο– Αντάμοβιτς (λόγω καρτών) και το πιο πιθανό είναι πως στη θέση του θα αγωνιστεί ο Μανογιάν.

Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας των Πάνω Πολιμιδιών, ούτε σήμερα θα αλλάξει. Θα προσέξει την άμυνά της, αλλά θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό της από τη μεσαία γραμμή, με τους Πόλιανετς, Ταραλίδη και Αρότσα. Με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στο γκολ και να βάλει τις βάσεις για άλλη μία νίκη.

Στον αντίποδα, ο Άρης αναγνωρίζει πως η αντίπαλός του είναι επικίνδυνη, ωστόσο δεν είναι μεγαθήριο και θέλει να πάρει το τρίτο τρίποντο. Γιατί σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πάρει ούτε σήμερα βαθμούς, ή έστω τον έναν, θα δυσκολέψει η προσπάθειά του για παραμονή.

Ο Φρεντερίκ Βαντερμπίστ δούλεψε με στόχο να εξαλείψει τις αδυναμίες της ομάδας του, ώστε να εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές του πιο ουσιαστικοί στο σημερινό παιχνίδι. Δεν είναι ρόδινη η κατάσταση στην ομάδα της Λεμεσού και το ότι έχει μόλις δέκα βαθμούς στον α’ γύρο λέει πολλά. Το ζητούμενο είναι να τρέξουν οι ποδοσφαιριστές και να πάρουν βαθμούς από όσα πιο πολλά παιχνίδια μπορούν. Μόνο έτσι θα ξεφύγουν από τις περιπέτειες.

Ο τεχνικός του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρτινς (λόγω καρτών) και ο πιο πιθανός αντικαταστάτης του είναι ο Παναγή. Υπάρχει και μια πιθανότητα να αρχίσει ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος είχε αγωνιστεί αλλαγή στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ