aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚαρμιώτισσα - Άρης: Χωρίς έγνοιες και με νεαρούς

Καρμιώτισσα – Άρης: Χωρίς έγνοιες και με νεαρούς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα πάντα έχουν κριθεί και το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και τον Άρη δεν συγκεντρώνει κανένα βαθμολογικό ή άλλο ενδιαφέρον. Στη νέα σεζόν η Καρμιώτισσα θα αγωνίζεται στην Β’ Κατηγορία, γι’ αυτό και αρχίζει τον προγραμματισμό της για την επόμενη μέρα.

Από την άλλη, στον Άρη είναι χαρούμενοι που ξεμπέρδεψαν από τις περιπέτειες. Η ομάδα τους πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία από τον Ιανουάριο και μετά και κατάφερε να πάρει τους βαθμούς που χρειαζόταν και να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία για τρίτη συνεχή σεζόν. Και όπως είναι λογικό, διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα αρχίσουν να σκέφτονται τον προγραμματισμό. Θα αξιολογηθεί η πορεία της ομάδας συνολικά και ανάλογα θα κάνουν τις κινήσεις τους.

Το μόνο σίγουρο για το σημερινό παιχνίδι, είναι πως οι δύο ομάδες θα παραταχθούν χωρίς έγνοιες και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Mάλιστα, οι δύο προπονητές, Λιάσος Λουκά και Νικόλας Μαρτίδης, θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για την απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro. Και με τις δύο ομάδες θα αγωνιστούν σήμερα και κάποιοι νεαροί, οι οποίοι καλούνται να αρπάξουν την ευκαιρία για να συμπεριληφθούν στα πλάνα για τη νέα περίοδο. Σε έναν αδιάφορο αγώνα, το μόνο που μπορεί να ισχύει είναι το γόητρο και η απόλαυση του παιχνιδιού. Αυτό θα επιδιώξουν οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, να ευχαριστηθούν τον αγώνα.

O Χρίστος Γερμανός, ο οποίος θα κοουτσάρει την Καρμιώτισσα, αναμένεται να παρατάξει ένα μείγμα νεαρών και βασικών ποδοσφαιριστών. Στόχος της ομάδας των Πολεμιδιών είναι να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με τον καλύτερο τρόπο. Οι κοκκινόμαυροι δεν έχουν συνέλθει ακόμη από τον υποβιβασμό, όμως η επιθυμία τους είναι να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με νίκη.

Από την άλλη, ο Άρης αναμένεται να παρουσιαστεί ορεξάτος, καθώς ο στόχος του για παραμονή, υλοποιήθηκε. Για τους νεαρούς Κύπριους που έθελξαν με την παρουσία τους, οι πράσινοι της Λεμεσού υπολογίζουν πως θα δεχτούν προτάσεις για την παραχώρησή τους. Το μόνο αρνητικό για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι οι εσωτερικοί τριγμοί, που ίσως παρατείνουν την αγωνία σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό. Μέσα από τη γενική συνέλευση, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 31 Μαΐου (19:00), αναμένεται πως θα δοθούν εξηγήσεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ