aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Καπάρωσε» τους πρώτους τρεις

«Καπάρωσε» τους πρώτους τρεις

Ο προγραμματισμός στον Άρη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με την ομάδα της Λεμεσού, έχοντας τη στήριξη του Ρώσου επενδυτή, να κινείται για ποιοτικές επιλογές. Ήδη ο Άρης έχει κλειστούς τρεις ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον γνώριμο Γκόρντον Σίλντενφελντ, τον πολυθεσίτη αμυντικό Στίβι Γιάγκο και τον τερματοφύλακα Βάνας Άλβες. Ξεκάθαρα, λοιπόν, η προσπάθεια της λεμεσιανής ομάδας άρχισε από την άμυνα, θέλοντας να δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο, με ποιότητα και εμπειρία. Στον Άρη βρίσκονται μόλις στην αρχή αφού θα ακολουθήσουν κι άλλες μετεγγραφές που θα προκαλέσουν αίσθηση, με ποδοσφαιριστές που συνοδεύονται από πολύ καλό βιογραφικό.

Η προετοιμασία του Άρη θα αρχίσει περί τα τέλη Ιουνίου. Αφού γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις, η ομάδα θα μεταβεί στον Αγρό για το πρώτο στάδιο και ακολούθως στην Πολωνία για το βασικό στάδιο. Επειδή θα υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, η προσπάθεια θα είναι όπως η ομάδα αποκτήσει το συντομότερο ομοιογένεια και με την έναρξη του πρωταθλήματος είναι σε θέση να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ