aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚάνει αρχή και προσδοκεί σε καλύτερη πορεία από την περσινή

Κάνει αρχή και προσδοκεί σε καλύτερη πορεία από την περσινή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έγινε πολύ καλή δουλειά τους δύο τελευταίους μήνες στον Άρη, όπως τονίστηκε από τον πρόεδρο και τον προπονητή το προηγούμενο διάστημα και επικρατεί δικαιολογημένη αισιοδοξία ότι, η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλή και κυρίως ότι θα αποφευχθεί η εμπλοκή της ομάδας σε περιπέτειες.

Οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά παιχνίδια και απόψε (19:00) με αντίπαλο την ΑΕΛ, θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς. Ο Νικόλας Μαρτίδης (φωτό) έχει επιλογές για όλες τις θέσεις και ο στόχος του είναι να «χτυπήσει» την ΑΕΛ στα αδύνατα σημεία της αφού πήραν γεύση από τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια αλλά και τα πρόσφατα φιλικά.

Στον Άρη θέλουν να αρχίσουν ιδανικά τη σεζόν και γιατί όχι να φθάσουν ακόμη και στη νίκη, απέναντι σ’ ένα πιο έτοιμο και έμπειρο αντίπαλο. Επιθετικά ο Άρης έχει καταστεί πανίσχυρος, με την επιστροφή του Κύπρου και την απόκτηση του Νικολίτα, ενώ ο Μαραγκουδάκης παραμένει πάντα μια έμπειρη και ικανή επιλογή. Στόχος του Άρη θα είναι να περιορίσει την αντίπαλο του και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν για να σκοράρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ