aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Καλύτεροι από πέρσι»

«Καλύτεροι από πέρσι»

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Απόλυτα ευχαριστημένος δηλώνει ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομα΄δας και τις επιλογές που έχουν γίνει. «Ελπίζουμε πως όλα θα είναι διαφορετικά και θα είμαστε σε θέση να έχουμε μια καλή πορεία, μακριά από τις περιπέτειες», δήλωσε στο «Goal» ο διοικητικός ηγέτης της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Και συνέχισε: «O προϋπολογισμός μας είναι μεγαλύτερος από πέρσι, όμως όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει και έχουν φιλοδοξίες. Περιμένουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι. Το γήπεδο είναι ο καλύτερος καθρέφτης για όλους». Για τον αγώνα της πρεμιέρας με την ΑΕΛ ο πρόεδρος του Άρη ξεκαθάρισε, πως η ομάδα του θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις της την έκπληξη. «Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις. Ελπίζουμε πως θα κερδίσουμε την ΑΕΛ και θα κάνουμε την έκπληξη. Η ΑΕΛ έχει τις δικές της φιλοδοξίες, αλλά κι’ εμείς τις δικές μας», κατέληξε.

Εν τω μεταξύ, σε ό,τι αφορά τα μετεγγραφικά, ο Σάκης Κύπρου θα φορέσει τη νέα σεζόν τη φανέλα του Άρη. Γεφυρώθηκε η οικονομική διαφορά που είχε προκύψει και ο ποδοσφαιριστής θα εγγραφεί στο δυναμικό των πρασίνων με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια. Με την απόκτηση του Κύπριου εξτρέμ η ομάδα της Λεμεσού δυναμώνει ακόμη περισσότερα στα «φτερά». Αν προσθέσουμε και τον Μαραγκουδάκη που θα επωμιστεί τη θέση του σέντερ φορ, ο Νικόλας Μαρτίδης θα έχει στη διάθεση του πολύ καλές επιλογές. Ο Κύπριος τεχνικός, λίγα εικοσιτετράωρα πριν το παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, έχει καταλήξει πάντως σε αυτούς που θα παρατάξει το Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ