aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Καλούμε τον πρόεδρο Δημοσθένους να παραμείνει και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον Άρη»

«Καλούμε τον πρόεδρο Δημοσθένους να παραμείνει και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον Άρη»

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος οπαδών και φίλων του Άρη, «Ταξίαρχοι», επιθυμεί να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ο Σύνδεσμος Οπαδών και φίλων AΡΗ ΛΕΜΕΣΟY < < ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ > > επιθυμεί να τοποθετηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Αρχικά πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία, πρόεδρο και διοίκηση, για την εκπλήρωση του βασικού φετινού στόχου, που δεν ήταν άλλος από την παραμονή για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Παράλληλα καλούμε τον πρόεδρο Δημοσθένους να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά τον Άρη.

Τέλος οι ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ στέλνουν μήνυμα σε όλο τον κόσμο του Άρη όπως χαρεί τις επιτυχίες της ομάδας και να αφήσουμε στην πάντα τις οποιεσδήποτε αντεγκλήσεις και αντιπαραθέσεις για οποιονδήποτε λόγο. Η θέση του γνήσιου οπαδού είναι δίπλα στην ομάδα και μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να ακουστεί η λέξη “Διάσπαση” στις τάξεις των οπαδών του Άρη.

Οποιαδήποτε διαφωνία υπάρχει να λυθεί με σωστό διάλογο και αποδείξεις για το καλό του σωματείου. Εάν ο τέως πρόεδρος έχει οποιεσδήποτε αποδείξεις αναφορικά με το θέμα “Λόμπε” να προσεγγίσει το σωματείο ούτως ώστε να μην επιβληθεί οποιαδήποτε τιμωρία στον Άρη. Να δώσει αποδείξεις και εξηγήσεις στον επίσημο Άρη αναφορικά με ένα θέμα που ίσως να φέρει ζημιά στο τέλος στον Άρη. Να ξεκαθαρίσει το θέμα, να λάμψει η αλήθεια και να τελειώσουν οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις. Πάνω από όλα είναι ο Άρης και το καλό του Άρη.

ΑΡΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ