aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚακόριν: Βρυχάται η ρωσική αρκούδα του Άρη

Κακόριν: Βρυχάται η ρωσική αρκούδα του Άρη

Για να μάθουμε ποιος είναι ο Αλεξάντερ Κακόριν και τι μπορεί να κάνει με την μπάλα στα πόδια, προφανώς δεν περιμέναμε να δούμε τα αγωνιστικά κατορθώματά του στα κυπριακά γήπεδα. Η καριέρα που κουβαλά ο Ρώσος παίκτης, μιλά από μόνη της.

Αγωνιζόμενος στον Αρη με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα, απέδειξε σε αυτούς που πιθανόν να αμφέβαλλαν, το πόσο επαγγελματίας είναι. Όχι μόνο δεν υποτίμησε το πρωτάθλημά μας, αλλά σε κάθε ματς που καλείται να αγωνιστεί, δίνει το άπαν των δυνάμεων του.

Το κοντέρ του 31χρονου επιθετικού στο τρέχον πρωτάθλημα «γράφει» 21 συμμετοχές, 17 εξ αυτών στο αρχικό σχήμα, καταγράφοντας στα πόδια 1.623 λεπτά. Έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στο αντίπαλο πλεκτό 9 φορές, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ του Άρη.

Αν προσμετρήσει κανείς και τα 4 τέρματα που σέρβιρε έτοιμα στο πιάτο για τους συμπαίκτες του (ασίστ), αυτομάτως ο αριθμός ανεβαίνει στα 13. Εν ολίγοις, ο Ρώσος επιθετικός είχε συμμετοχή (χοντρικά) στο 1/4 των έως τώρα τερμάτων της ομάδας του (48). Δείγμα της μεγάλης ποιότητάς του και συνάμα, της τεράστιας συμβολής που έχει στη φετινή πολύ καλή σεζόν των πρασίνων της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ