aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚακόριν σε Σπιλέφσκι: «Αν σε είχα προπονητή στα 17-18, τώρα θα έπαιζα σε top club»

Κακόριν σε Σπιλέφσκι: «Αν σε είχα προπονητή στα 17-18, τώρα θα έπαιζα σε top club»

Τη μη κλήση του Αλεξάντερ Κακόριν στην Εθνική Ρωσίας για φιλικές αναμετρήσεις σχολίασε στη ρωσική ιστοσελίδα «Sport24.ru» ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι. Αποκάλυψε παράλληλα, και ένα αστείο ανάμεσα στους δύο από τη χθεσινή προπόνηση.

Όσα δήλωσε ο Αλεξέι Σπιλέφσκι:

Αν είναι χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Κακόριν δεν κλήθηκε στην Εθνική Ρωσίας: «Ο Κακόριν δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Είναι απόφαση του Ομοσπονδιακού προπονητή. Προσωπικά θα ήμουν χαρούμενος και στα δύο ενδεχόμενα».

Άρα, θα ήσουν χαρούμενος ακόμα και αν πήγαινε στην Εθνική; «Ξέρετε, με όλο τον σεβασμό, δεν πιστεύω ότι έχει ανάγκη να παίζει φιλικούς αγώνες. Αυτά τα φιλικά δεν προσφέρουν κάτι. Ποιο το νόημα να πάει να παίξει; Τα επίσημα παιχνίδια είναι κάτι εντελώς διαφορετικό».

Πιστεύεις έχει ελπίδες να επιστρέψει στην Εθνική; «Νομίζω πως όχι. Όχι επειδή είναι σε κακή φόρμα. Ίσως να μην κλήθηκε λόγω της ηλικίας ή Εθνική προετοιμάζεται για το μέλλον. Έτσι, ο Αλεξάντερ δεν θα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Είμαι χαρούμενος που έμεινε μαζί μας. Χθες, του είπα ότι κορυφαίου επιπέδου ποδοσφαιριστής και αστειευόμενος μου είπε: “Αν σε είχα προπονητή στα 17-18, τώρα θα έπαιζα σε top club”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ