aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚακόριν για Άρη: «Πολύ περίπλοκη κατάσταση, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πως ήρθα»

Κακόριν για Άρη: «Πολύ περίπλοκη κατάσταση, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πως ήρθα»

Ονειρικό χαρακτήρισε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη ο Αλεξάντερ Κακόριν. Ο Ρώσος διεθνής επιθετικός που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην ευρεία νίκη με 5-0 επί του Ολυμπιακού, για τη δεύτερη αγωνιστική. Πάντως, ήταν αινιγματική η απάντησή του για το πώς προέκυψε η μετεγγραφή του στην ομάδα της Λεμεσού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Η ημέρα μου ήταν πολύ πολυάσχολη, έφτασα αργά, υπέγραψα, προπονήθηκα. Είμαι χαρούμενος που ήρθα, που έπαιξα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρα λεπτά. Όλα τέλεια. Ναι, μπορώ να πω πως ήταν ονειρικό ντεμπούτο. Ήταν εύκολο με αυτό το σκορ να μπω αλλαγή και να προσαρμοστώ. Όλα τέλεια.

Πότε θα είσαι εντελώς έτοιμος; «Νομίζω χρειάζομαι λίγο χρόνο, να προπονηθώ. Ξεκίνησα προπονήσεις και πρέπει να συνεχίσω».

Για το πώς ήρθε στον Άρη: «Είναι πολύ περίπλοκη κατάσταση, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τι έγινε. Το θέμα είναι ότι είμαι εδώ».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη και την Κύπρο: «Πίστεψε με δεν έχω εντυπώσεις ακόμη, έπρεπε να πάω να υπογράψω, να προπονηθώ. Τώρα θα έχω χρόνο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ