aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Κακό σήριαλ, να βρεθεί κάποιος να βρει τα κότσια»

«Κακό σήριαλ, να βρεθεί κάποιος να βρει τα κότσια»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο υπευθυνός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Αντώνης Αντωνίου.

Για την απόφαση του ΓΣΟ: «Δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε στο Τσίρειο ή θα πάμε Παφιακό. Στις επόμενες 24 ώρες θα ξεκαθαρίσει αυτό το πράγμα. Θα συνεδριάσουν ξανά, είναι λίγο αστείο έτσι όπως αντιμετωπίζουν ένα ιστορικό σωματείο. Είναι ένα κακό σήριαλ και περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάρει την ευθύνη. Ελπίζουμε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα βρεθεί κάποιος να βρει τα κότσια και ο Άρης να μείνει στην Λεμεσό».

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ (0-5): «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα ήταν ένα ατύχημα και δεν θα ξανασυμβεί. Kαι η ΑΕΚ βρέθηκε σε άσχημη μέρα και δέχθηκε πέντε γκολ από την Ομόνοια. Σίγουρα μας προβλημάτισε. Τιμωρήθηκαν βεβαίως οι ποδοσφαιριστές. Τους δόθηκε μια ακόμη ευκαιρία το ματς με τον Απόλλωνα, τους επισκέφθηκε χθες ο πρόεδρος. Έχουν κι αυτοί υποχρεώσεις, είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και έχουμε απαιτήσεις από αυτούς. Σίγουρα ο πρόεδρος έχει απογοητευτεί από το αποτέλεσμα, γίνονται καθημερινά προσπάθειες για να δουλεύει ομαλά το ποδοσφαιρικό τμήμα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ