aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚαι τώρα πάλι τρέχει

Και τώρα πάλι τρέχει

Έπρεπε να δεχθεί το γκολ ο Άρης και να μείνει με ποδοσφαιριστή λιγότερο για να ανεβάσει την απόδοσή του. Οι πράσινοι στο τελευταίο ημίωρο, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Εθνικό έδειξαν χαρακτήρα, αλλά τους έλειψε το γκολ. Έχασαν τον αγώνα, έμειναν στους 30 βαθμούς και η αγωνία παρατείνεται στην ομάδα της Λεμεσού. Η ελαφρά ταξιαρχία σπατάλησε ένα ημίχρονο το πρώτο, χωρίς να πείσει ότι μπορεί για κάτι καλό.

Στην επανάληψη, όταν η ήττα φάνηκε για καλά στον ορίζοντα ανέβασαν την απόδοσή τους και ο Νικόλας Μαρτίδης, φόρτωσε την επιθετική γραμμή με ό,τι καλό διέθετε. Ήταν η πρώτη ήττα για τον Άρη μετά από αρκετό διάστημα, όμως δεν ήταν τόσο η ήττα που ενόχλησε, όσο η χαμένη ταυτότητα της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν άλλες εφτά αγωνιστικές και ο Άρης υποχρεώνεται να «τρέξει», να ανασυνταχθεί και να κερδίσει βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν. H προσοχή πλέον είναι στο ματς που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ερμή. Αν κάνει το διπλό, όλα αλλάζουν, αλλά αν μείνει πάλι στα ρηχά, θα τα βρει σκούρα  στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ