aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚαι τώρα η ενίσχυση

Και τώρα η ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το ζητούμενο για τον Άρη μετά την επικύρωση στη γενική συνέλευση της παραμονής του Σταύρου Δημοσθένους (φωτό) στο πόστο του προέδρου, είναι να αρχίσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν.

Ο πρόεδρος του Άρη, στην ομιλία του προς τα μέλη του σωματείου ανέφερε πως περιμένει τη βοήθεια όλων για να καταστεί η ομάδα της νέας περιόδου, καλύτερη.

Ο στόχος είναι να πάει όσο πιο ψηλά η ομάδα και να μη βρεθεί στη δύσκολη θέση να κυνηγά την παραμονή στην κατηγορία. Ο προϋπολογισμός δεν θα υπερβεί τα όρια (κοντά στις 650 χιλιάδες ευρώ) και η προσπάθεια είναι να μην επαναληφθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού.

Στα θετικά συγκαταλέγεται ότι ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί, ενώ ο προπονητής Νικόλας Μαρτίδης είναι κατά ένα χρόνο πιο έμπειρος. Η προετοιμασία έχει οριστεί να αρχίσει στις 26 Ιουνίου, ενώ μετά τις 10 Ιουλίου θα μεταβούν σε αθλητικό κέντρο στην Ιταλία οι πράσινοι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ