aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚαμπανάκι κινδύνου για τον Άρη

Καμπανάκι κινδύνου για τον Άρη

Μετά τις νίκες απέναντι σε Αναγέννηση και Δόξα, η ήττα από τον Εθνικό προσγείωσε άπαντες στον Άρη και ήλθε να τους υπενθυμίσει πως θα πρέπει να κερδίσουν πολλούς βαθμούς στα παιχνίδια που ακολουθούν για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι δέκα βαθμοί που κέρδισαν στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κρίνονται λίγοι, αλλά βλέποντας κανείς τις εμφανίσεις του Άρη, ίσως πήρε όσους άξιζε. Η έλευση του Φρεντερίκ Βαντερμπίστ άλλαξε πολλά πράγματα προς το καλύτερο και στον Άρη αισιοδοξούν πως θα έλθουν κι άλλες νίκες που θα τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Προς το παρόν, η προσοχή είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ, μια ομάδα που πάει από το καλό στο καλύτερο. Ο Βαντερμπίστ, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Δασάκι, θα προχωρήσει σε αλλαγές ώστε να κάνει πιο λειτουργική την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο.  

Ο Γκονσάλες σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος στην επιθετική γραμμή, όμως περιμένουν περισσότερα στον Αρη και από τους Σκούρτη, Μαραγκουδάκη.  Ο τελευταίος που μπήκε ως αλλαγή στο παιγνίδι με τον Εθνικό, είναι τώρα πιο έτοιμος και η κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής τον φέρνει πιο κοντά στο να ξεκινήσει βασικός. Ποντάρουν πολλά στην εμπειρία του Ελλαδίτη στην ομάδα της Λεμεσού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σκούρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ