aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚ. Παπαδόπουλος: «Επιδιορθώθηκαν οι ζημιές – Διογκώθηκε το θέμα με τα εισιτήρια του Απόλλωνα»

Κ. Παπαδόπουλος: «Επιδιορθώθηκαν οι ζημιές – Διογκώθηκε το θέμα με τα εισιτήρια του Απόλλωνα»

Επιδιορθώθηκαν οι ζημιές που έγιναν στο προπονητικό κέντρο του Άρη, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου των πρασίνων Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM:

Για τις ζημιές στο προπονητικό και το πώς μένουν ανεπηρέαστοι οι παίκτες: «Έχουν σχεδόν επιδιορθωθεί η ζημιές. Αυτό που θέλουμε είναι να κρατήσουμε ανεπηρέαστους τους παίκτες μας και να μείνουν συγκεντρωμένοι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα».

Για το αν είναι καθοριστικό το ματς με Απόλλωνα: «Καθοριστικό ίσως να μην είναι αλλά σίγουρα κομβικό για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μένουν σύνολο τρία παιχνίδια και είναι τα σημαντικότερα στα 92 χρόνια ζωής του Άρη».

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι παίκτες όλον αυτό τον θόρυβο που γίνεται γύρω από την ομάδα: «Όλος αυτός ο θόρυβος που γίνεται είναι εμφανής στους παίκτες αλλά όπως είπα θέλουμε να τους κρατάμε ανεπηρέαστους».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα εισιτήρια κόντρα στον Απόλλωνα και το πώς πάει η προπώληση: «Το θέμα με τα εισιτήρια διογκώθηκε και δεν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη έκταση. Η προπώληση πάει αρκετά καλά και πιστεύω ότι θα έχουμε σίγουρα τον κόσμο μας που ήρθε και στα προηγούμενα ματς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για την προσπάθεια που κάνουμε να πάρουμε τον τίτλο».

Για τα αγωνιστικά: «Εκτός από τους Κακόριν, Γιαγκό και Σόκε, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του προπονητή».

Για τον κανονισμό που ίσχυε στην περίπτωση του Πηλέα: «Δεν ανακαλύψαμε τον κανονισμό για την περίπτωση του Πηλέα. Αυτός ο κανονισμός ήταν μέσα στο καταστατικό της ΚΟΠ και να τονίσω ότι οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το θέμα εδώ στο γραφείο του Άρη έκαναν εξαιρετική δουλειά και ο παίκτης θα παίξει με τον Απόλλωνα».

Για το ότι οι Κακόριν, Σόκε και Γιαγκό είναι βασικά στελέχη της ομάδας και θα λείπουν με τον Απόλλωνα: «Εκτός από βασικά στελέχη είναι και οι πολυτιμότεροι παίκτες φέτος. Φέτος θέλαμε να δώσουμε βάθος στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και την Κυριακή με τον Απόλλωνα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξουμε ότι έγινε καλή δουλειά και ενισχύσαμε την ομάδα ποσοτικά και ποιοτικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ