aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Ίσως αξίζαμε και τη νίκη»

«Ίσως αξίζαμε και τη νίκη»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άρης έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία και έδειξε και στο προψεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια, πως η δουλειά του Γιάννη Χριστόπουλου έχει αρχίσει να αποδίδει. Στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει μαζέψει πέντε βαθμούς (δύο ισοπαλίες με Εθνικό και Ομόνοια και νίκη με Εθνικό) και έχει φθάσει στους οκτώ.

Πιστεύουν στον Άρη και το έδειξαν με την απόδοσή τους, αλλά και όσα ανέφερε χθες στον Active 107.4 & 102.5 o νεαρός Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του. «Ευτύχησα να πετύχω τα δύο γκολ της ομάδας μου και είμαι χαρούμενος. Μας βγήκε το παιχνίδι και ίσως να αξίζαμε και τη νίκη. Στο τέλος είμαστε και λυπημένοι. Μας βοήθησε ο νέος μας προπονητής, ο οποίος μας ανέβασε ψυχολογικά. Στο τέλος χαρήκαμε τον ένα βαθμό και με τον πρόεδρό μας βγήκαμε έξω και διασκεδάσαμε τον ένα βαθμό και την καλή μας εμφάνιση», ανέφερε ο νεαρός διεθνής, ο οποίος δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Χριστόπουλου στο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Στο 33′ μετά τον τραυματισμό του Γιούσεφ, ο νεαρός άσος μπήκε στο παιχνίδι και δεν χρειάστηκε πολλά λεπτά για τον δικαιώσει. Στο 39′ ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 και στο 51′ σκόραρε ξανά για το 2-1! Ολική ανατροπή με χρυσή – αναγκαστική – αλλαγή για τον Άρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ