aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ προσπάθεια για ηρεμία και το «τρέξιμο» του Αζίζ

Η προσπάθεια για ηρεμία και το «τρέξιμο» του Αζίζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί να βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ο Άρης, όμως οι πιθανότητες για παραμονή βρίσκονται στα πόδια του. Μόνο μια ματιά να ρίξει κάποιος στο αγωνιστικό πρόγραμμα θα διαπιστώσει πως κρατά την τύχη στα χέρια του. Ο νέος προπονητής, Νίκος Παναγιώτου, σε πρώτη φάση προσπαθεί να μεταδώσει την ηρεμία του στους ποδοσφαιριστές του και να τους κάνει να νιώσουν πιο άνετα.

Μπροστά τους έχουν δύο παιχνίδια, στα οποία πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον της ομάδας και καλούνται να αποβάλουν το άγχος. Πρώτα είναι το ματς με τον καταδικασμένο Εθνικό στο Δασάκι και μετά αυτό με την Πάφος FC στο Τσίρειο. Με δυο νίκες ανοίγει τα φτερά του για να το παλέψει για την παραμονή. Αν πάρει και τους έξι βαθμούς στα δύο παιχνίδια, θα βρεθεί σε καλύτερη μοίρα από τις άλλες υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό.

Ο τεχνικός του Άρη καταστρώνει φυσικά πλάνο μόνο γα τον αγώνα με τον Εθνικό. Η νίκη είναι μονόδρομος, αλλά χρειάζεται σοβαρότητα για να πάρει τους βαθμούς. Ο Αζίζ (φωτό), που αντιμετώπισε πρόβλημα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, κάνει αγώνα δρόμου και είναι πιθανό να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ