aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ παρουσία του Μαρτίδη και η ανοδική πορεία

Η παρουσία του Μαρτίδη και η ανοδική πορεία

ΤΟΥ Γ. ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Βρήκε τον τρόπο να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του ο Νικόλας Μαρτίδης και η παρουσία του στον πάγκο του Άρη αποδείχθηκε ευεργετική για την ομάδα. Ο Κύπριος τεχνικός έδωσε τέλος στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας και παίρνοντας από το χέρι τους ποδοσφαιριστές του, τους τόνωσε το ηθικό και με τα θετικά αποτελέσματα ανακτώντας δυναμική και αυτοπεποίθηση.

Βεβαίως, για να αισθάνεται σίγουρη για παραμονή στην Κατηγορία η ομάδα της Λεμεσού, θα πρέπει να συγκεντρώσει κι άλλους βαθμούς και αυτό θα στοχεύσει στα προσεχή παιχνίδια. Συνδυάζοντας επιτυχίες και παραμονή όσο το δυνατό νωρίτερα, θα δοθεί ο χρόνος σε τεχνική ηγεσία και διοίκηση να προετοιμάσουν το έδαφος για τη νέα σεζόν. Γιατί, μπορεί να είναι ακόμη νωρίς και να προέχει η παραμονή αλλά σκέψεις γίνονται και θα γίνουν εντονότερες στο μέλλον.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές θεωρείται βέβαιο ότι θα αποχωρήσουν, ενώ στον Άρη έχουν «βάλει στο μάτι» κάποιους άλλους, τους οποίους θέλουν επιθυμούν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Το πάθημα του περασμένου καλοκαιριού φαίνεται να έχει γίνει μαθήματα και στον Άρη δεν θέλουν να επαναλάβουν τα λάθη που παρελθόντος, τα οποία στέρησαν στην ομάδα μια καλύτερη πορεία.

Το θετικό είναι πως υπάρχει ο βασικός κορμός με ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν στη νέα περίοδο να έχουν περισσότερα κίνητρα. Η πορεία του πρώτου γύρου δεν ήταν καλή, όμως το τελευταίο δίμηνο ο Άρης έχει παρουσιάσει καλή εικόνα. Και έτσι θέλουν να πορευθούν μέχρι τέλους, με νίκες που θα συνδυαστούν με μεστή εμφάνιση. Από σήμερα οι ποδοσφαιριστές επανέρχονται στις προπονήσεις, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ