aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ κίνηση με Ντελμίρο στον Άρη

Η κίνηση με Ντελμίρο στον Άρη

Ο Άρης μπορεί να είναι το φαβορί στην αναμέτρηση με την ΠΑΕΕΚ, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είναι και το μήνυμα που έχει περάσει στους παίκτες του ο Λιάσος Λουκά. Η αναμέτρηση με την προσφυγική ομάδα κρίνεται πολύ σημαντική, αφού με νίκη θα κρατήσει τον Άρη στα ψηλά, που παράλληλα μπορεί να εκμεταλλευτεί πιθανά στραβοπατήματα της ΑΕΚ και του Απόλλωνα και να βρεθεί στην κορυφή!

Η σημασία που δίνει στην αυριανή αναμέτρηση ο Λιάσος Λουκά, που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, επιβεβαιώνεται από την απόφασή του να αγωνιστεί ο Ντελμίρο, που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, και να χάσει τον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση.

Η μετεγγραφική περίοδος πλησιάζει και ήδη η επιτροπή προγραμματισμού έχει κάνει τις πρώτες επαφές με τον Λιάσο Λουκά, για τα κενά που έχει εντοπίσει. Ακολούθως, θα γίνει προσπάθεια για προσθήκες, που ίσως να φθάσουν και τις τέσσερις, δηλαδή όσες δικαιούται τον Ιανουάριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ