aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ επιστροφή που δίνει ελπίδα

Η επιστροφή που δίνει ελπίδα

Με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να επιστρέφει στις προπονήσεις, συνεχίζει την προετοιμασία του ο Άρης. Ο Ελλαδίτης επιθετικός ξεπέρασε το στραμπούληγμα από το οποίο υπέφερε και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει προβληματίσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της. Με την επάνοδο του Ελλαδίτη φορ, οι πράσινοι πιστεύουν ότι η επίθεσή τους θα καταστεί πιο αποτελεσματική και ότι η ομάδα τους θα έχει καλύτερη συγκομιδή στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης επιδιώκει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε με την επανέναρξη να παρουσιάσει μια ομάδα ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών που ακολουθούν με την ΑΕΚ (εκτός έδρας) και την ΑΕΛ.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που θα συναντήσουν οι πράσινοι, αισιοδοξούν πως μπορούν κι από τα δύο αυτά παιχνίδια να πάρουν βαθμολογικό κέρδος. Το απέδειξαν και σε άλλους αγώνες με μεγάλους αντιπάλους, όπως ο Απόλλων (0-0) και η Ανόρθωση (1-2), ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσουν κέρδος μέχρι το τέλος.

Για να έχει καλύτερες πιθανότητες για θετικά αποτελέσματα, ο Άρης χρειάζεται βελτίωση σε όλους τους τομείς. Ειδικά στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, όπου αναμένονται και αλλαγές. Με διαφορετική τακτική και με καλύτερη απόδοση από τους ποδοσφαιριστές, μπορεί να ανακάμψει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ