aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Η διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους δεν έφαγε ούτε και ένα σεντ»

«Η διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους δεν έφαγε ούτε και ένα σεντ»

Ο πρόεδρος του συνδέσμου επιτηρητών Λεμεσού, Κυριάκος Κερυνιώτης τοποθετήθηκε σήμερα (23/8) για την ενδεχόμενη απομάκρυνση του Άρη από το Τσίρειο στάδιο σε γήπεδο εκτός Λεμεσού. Το θέμα πάντως θεωρείται λήξαν και ο Άρης δεν θα μετακομίσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ανακοίνωση:

«Δεν ήταν καλό το ξημέρωμα μας σήμερα. Έχω ενημερωθεί από τους συνεργάτες μου, ότι πληροφορίες λένε πώς περιμένουμε από λεπτό σε λεπτό να υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την διοίκηση του Άρη για αλλαγή έδρας και συγκεκριμένα για το “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Με στεναχωρεί αφάνταστα το όλο γεγονός που διάφοροι φορείς σπρώχνουν την διοίκηση του Άρη σε αυτή την επιλογή για τον λόγο, ότι επηρεάζονται όλοι οι επιτηρητές της Λεμεσού. Κάποιοι δεν κουράζονται κάποιοι δεν χορταίνουν μετά από τόσα χρόνια. Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτό τον τρόπο ως συνήθως την πληρώνουν οι επιτηρητές της Λεμεσού που οι πλείστοι είναι άνεργοι. Σπρώχνετε ακόμα μία ομάδα μακριά μας.

Σας πληροφορώ κύριοι ότι εμείς θα υποστηρίξουμε αυτήν τη διοίκηση. Η διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους από το παρελθόν μέχρι σήμερα δεν έφαγε ούτε και ένα σεντ σε κανέναν επιτηρητή αντίθετα έχει προσφέρει πολύ παραπάνω, επίσης και αρκετές θέσεις δουλειάς σε ανέργους επιτηρητές που οι πλείστοι είναι οικογενειάρχες. Πάντα στηρίζει τους επιτηρητές και βοηθά χωρίς αντάλλαγμα χωρίς συμφέρον!

Είναι καιρός κάποιοι αρμόδιοι φορείς να κάνουν καινούργιες και ριζικές αλλαγές γιατί με τα μυαλά που κουβαλούν κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα είναι αργά. Καιρός λοιπόν είναι να μπουν κάποιοι με νέες φιλοδοξίες. Κάποιοι με νέα μυαλά. Θέλω να εκφράσω έναν τεράστιο και μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη Λεμεσού, στην διοίκηση Σταύρου Δημοσθένους που από έκτοτε βοηθούσαν τους επιτηρητές Λεμεσού με οποιονδήποτε τρόπο. Ας ελπίσουμε πώς τα πράγματα θα πάρουν κάποια άλλη τροχιά και να συνεχίσουμε τη συνεργασία χωρίς τις οποιεσδήποτε ανωμαλίες!

ΚΕΡΥΝΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΙΤΗΡΗΤΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ