aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ διοίκηση είναι στο πλευρό τους

Η διοίκηση είναι στο πλευρό τους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Υπάρχει αρκετός δρόμος και άλλοι διαθέσιμοι 39 βαθμοί μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Στον Άρη αναγνωρίζουν πως έχασαν έδαφος με τις αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις τους, όμως είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια νέα αρχή και να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις όσους βαθμούς μπορούν στον δεύτερο γύρο. Έχουν αφήσει πίσω το παιχνίδι με τον Ερμή και στο μυαλό τους, είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ετοιμάζει το πλάνο του, με στόχο να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και παράλληλα, οι μέσοι και οι επιθετικοί του να βρουν τους τρόπους για να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Μαραγκουδάκης, Νικολίτσα, Αλέξε και Γιούσεφ θα ηγηθούν της προσπάθειας. Πρόκειται για πολύ καλούς επιθετικούς, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν κατάφεραν ακόμη να φθάσουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους. Η διοίκηση είναι στο πλευρό τους και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τους  βοηθήσει να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Μιχαήλ κάτω από τα δοκάρια με τη φανέλα του Άρη, αφού ο Νουρεντινόσκι θα απουσιάσει λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ