aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΗ χειρότερη επί προεδρίας Δημοσθένους

Η χειρότερη επί προεδρίας Δημοσθένους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, ήταν ιδιαίτερα έντονος στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ, λόγω της εμφάνισης της ομάδας του και τη βαριά ήττα. Το 0-5 κρίνεται ως ήττα ντροπής για την ομάδα της Λεμεσού, η οποία ήλπιζε πως με τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο της, θα έκανε μια νέα αρχή.

«Ίσως ο προπονητής δεν ξέρει καλά τα παιδιά. Υπήρχαν κάποιοι παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά. Ο προπονητής θα πιστωθεί, είναι πολύ καλός. Φταίνε οι παίκτες. Πήγα στα αποδυτήρια και είπα αυτά που έπρεπε να πω. Δεν αλλάζει τίποτα. Είναι η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας από τον καιρό που ανέλαβα», είπε με θυμό ο πρόεδρος του Άρη, προσθέτοντας πως θα τιμωρηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές. «Αυτός που δεν θα δεχτεί την τιμωρία θα αποχωρήσει από την ομάδα την ίδια μέρα», συμπλήρωσε ο κ. Δημοσθένους.

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-4 στο ημίχρονο και με δέκα παίκτες από το 41’ λόγω αποβολής του Ευσταθίου. Οι πράσινοι παρέμειναν σε δύσκολη θέση, μετά τη νέα ήττα και όπως φαίνεται ο νέος προπονητής θα έχει πολύ δύσκολο έργο. Καταλογίζονται ευθύνες και στον Γιάννη Χριστόπουλο για τις επιλογές στην ενδεκάδα, όμως αυτό που έχουν θέσει ως προτεραιότητα στον Άρη είναι να ανακάμψει η ομάδα, καθώς την περιμένουν δύσκολες υποχρεώσεις, με τον Απόλλωνα να είναι ο επόμενος αντίπαλος. Σοβαρό πλήγμα αποτελεί ο τραυματισμός του Μαραγκουδάκη, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο μήνες (τραυματίστηκε στο φιλικό με την Κλουζ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ