aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«H ομάδα μας χρειαζόταν ένα ισχυρό σοκ»

«H ομάδα μας χρειαζόταν ένα ισχυρό σοκ»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το άσχημο ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα (τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες) θα φέρει αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού ο προπονητής της ομάδας Νικόλας Μαρτίδης είναι παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, με τον αντικαταστάτη του να είναι προ των πυλών.

«H ομάδα μας χρειαζόταν ένα ισχυρό σοκ. Κάναμε καλές μεταγραφές, όμως τα αποτελέσματα δεν ήλθαν, γι’ αυτό και προχωρήσαμε στη διακοπή της συνεργασίας μας με τον Νικόλα Μαρτίδη, από τον οποίο δεν έχουν κανένα παράπονο. Είναι ένας νεαρός εξελίξιμος προπονητής και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια», δήλωσε στο «Goal» ο γενικός διευθυντής του Άρη Τόνι Αντωνίου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Δημοσθένους, μιλώντας στον «Active» επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Γιάννη Χριστόπουλο (φωτό), ο οποίος αναμένεται σήμερα στην Κύπρο και το πιθανότερο είναι πως οι δυο πλευρές θα πορευθούν μαζί. Τελευταία ομάδα του Χριστόπουλου ήταν ο Λεβαδειακός. Αναφορικά με το υπόλοιπο τιμ, πλην του γυμναστή Γιάννη Κλεάνθους, οι υπόλοιποι αποχωρούν.

Είναι αλήθεια, πως έγιναν πολύ καλές μετεγραφές το καλοκαίρι, όμως μέχρι στιγμής δεν απέδωσαν και αυτό ήταν που που έβαλε σε σκέψεις τον Σταύρο Δημοσθένους. H απόφαση έχει παρθεί λοιπόν και αυτό που μένει είναι οι ποδοσφαιριστές να ανταποκριθούν στις προκλήσεις με το νέο προπονητή τους.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα αναχωρήσει απόψε για την Ρουμανία για μια μίνι προετοιμασία και τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων. Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και την Κυριακή την Κλουζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ