aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓύρισαν ήδη σελίδα στον Άρη

Γύρισαν ήδη σελίδα στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν τα κατάφερε ο Άρης στο Μακάρειο Στάδιο και η ήττα που δέχθηκε από τη Δόξα, τον έβαλε σε περιπέτειες. Κάποια λάθη στην άμυνα, αλλά και η αστοχία στην επίθεση, δημιούργησαν στους πράσινους της Λεμεσού προβλήματα.

Η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη «κόλλησε» στους 21 βαθμούς, όμως, διατηρεί διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Δόξα που βρίσκεται στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να επενδύσει ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων.

Πάντως και το Σάββατο, μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Άρη επανέλαβε αυτό που είπε πολλές φορές, από τότε που ανέλαβε την ομάδα: «Ο Άρης θα παραμείνει στην κατηγορία», είπε αρχικώς. «Ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό. Πληρώσαμε δυο παιδικά λάθη, αλλά μειώσαμε και μπήκαμε με απαιτήσεις στην επανάληψη. Το παιχνίδι χάθηκε εκεί που είχαμε πολλές ευκαιρίες και η Δόξα πέτυχε το τρίτο γκολ. Προσπαθήσαμε, αλλά πέσαμε πάνω σ’ έναν εξαιρετικό Νέγκρι που ήταν ο κορυφαίος του αγώνα».

Οι πράσινοι της Λεμεσού έχουν μπροστά τους τον αγώνα με τον Εθνικό κι αν τον κερδίσουν, η κατάσταση πιθανόν θα είναι ακόμη καλύτερη με το τέλος της κανονικής περιόδου του μαραθωνίου. Ήδη, εκεί στρέφουν την προσοχή τους, προσδοκώντας πως θα παρουσιαστούν πανέτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι για να επανέλθουν στις νίκες. Τα πλέι οφ κρύβουν παγίδες, αλλά στην αγωνιστική κατάσταση που είναι τώρα ο Άρης, αισιοδοξούν όλοι πως θα πάρουν τους βαθμούς που θα τους κρατήσουν στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ