aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓνώριμες επιλογές εγνωσμένης αξίας

Γνώριμες επιλογές εγνωσμένης αξίας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά τους Ανδρέα Μαμμίδη και Νταβίντ Πόλιανετς, ο Άρης στοχεύει να αποκτήσει και άλλους γνώριμους παίκτες εγνωσμένης αξίας. Τεχνική ηγεσία και διοίκηση έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους για να ενισχύσουν την ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Πόλιανετς, που ανακοινώθηκε προχθές, ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Καρμιώτισσας. Ο Νικόλας Μαρτίδης τον είδε πολλές φορές και εισηγήθηκε την απόκτησή του.

Με την επιστροφή του πρόεδρου Σταύρου Δημοσθένους από την Ελλάδα, ο οποίος παραβρέθηκε στον γάμο του Ροζέριο Μάρτινς, θα εντατικοποιηθούν οι ενέργειες για την υλοποίηση των επόμενων μετεγγραφών. Οι προσθήκες που θα γίνουν θα αγγίξουν και τις τρεις γραμμές της ενδεκάδας. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε και αυτό είναι θετικό για τον Νικόλα Μαρτίδη, ο οποίος είναι στο ψάξιμο και για τερματοφύλακα, αφού έχουν αποχωρήσει ο Γκολζ και ο Γιαννακόπουλος.

Στο έμψυχο δυναμικό του Άρη θα βρίσκεται και ο Μαλεκκίδης, που ήταν δανεικός στην Παρεκκλησιά καθώς θα επιστρέψει. Η επάνοδός του θα δώσει μια πολύ καλή επιλογή για την τεχνική ηγεσία, όπως εκτιμούν οι πράσινοι. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 26 Ιουνίου. Τις πρώτες μέρες θα δοθεί έμφαση στα εργομετρικά. Η πρώτη ανοικτή προπόνηση για τους φίλους της ομάδας θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ