aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓκολ, ανατροπές και στο τέλος «Χ» (video)

Γκολ, ανατροπές και στο τέλος «Χ» (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Μετά από ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος, ανατροπές και γκολ ο η Καρμιώτισσα και ο Άρης εξήλθαν ισόπαλοι 3-3, με τα έξι γκολ να σημειώνονται από διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Η ισοπαλία αυτή δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από της δύο ομάδες, καθώς η Καρμιώτισσα με μία νίκη θα έμπαινε στη πρώτη εξάδα της βαθμολογίας ενώ ο Άρης θα έκανε το βήμα παραπάνω για αποφυγή της διαβάθμισης.

Ο Άρης άνοιξε νωρίς το σκορ όταν στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Γουίλερ με ένα τραγικό λάθος έδωσε «ασίστ» στον Γκονσάλες, ο οποίος βέβαια το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον και με ωραίο πλασέ σκόραρε το δεύτερο του γκολ στο πρωτάθλημα. Η απάντηση της Καρμιώτισσας ήρθε στο 27’ όταν ο Πόλιανετς με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σταύρου ισοφάρισε για την ομάδα των Πολεμιδιών.

Ο Άρης πίεσε στην συνέχεια για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ και έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 31’ όταν ο Ντραγκόγεβιτς έδιωξε δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ μετά από κεφαλιά του Μαραγκουδάκη. Ο Ελλαδίτης επιθετικός δεν πτοήθηκε όμως και επτά λεπτά μετά (38’) σκόραρε με προβολή μετά από σέντρα του  Αντωνίου.

Η επανάληψη ξεκίνησε με πολλή ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες, αλλά στο 62’ η μπάλα μετά από λάθος του Ευσταθίου στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Βαττή, ο οποίος ισοφάρισε για δεύτερη φορά για την Καρμιώτισσα.

Η επανάληψη ξεκίνησε με πολλή ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες, αλλά στο 62’ η μπάλα μετά από λάθος του Ευσταθίου στην περιοχή η μπάλα έφτασε στον Βαττή, ο οποίος ισοφάρισε για δεύτερη φορά για την Καρμιώτισσα.

Η ομάδα των Πολεμιδιών έκανε την ανατροπή για πρώτη φορά στον αγώνα στο 77’ με εκτέλεση πέναλτι του Ταραλίδη. Το πέναλτι έγινε πάνω στον Πάντο από τον Γιούσεφ, ο οποίος αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με πέναλτι, το οποίο παραχώρησε ο Γουίλερ και εκτέλεσε ο Ικάντε στο 84’ ισοφάρισε ο Άρης σε 3-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στον επόμενο γύρο του πρωταθλήματος η Καρμιώτισσα αγωνίζεται στο Παφιακό με την ΑΕΖ την Παρασκευή (16/12), ενώ ο Άρης αγωνίζεται εντός έδρας με τον Απόλλωνα την ίδια μέρα.

Καρμιώτισσα (Λιάσος Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Γουίλερ, Λογκόμπ, Ταραλίδης, Αρότσα, Μανογιάν, Πόλιανετς, Βαττής (75’ Χριστοφή), Σταύρου (68’ Πάντος), Όρντος (90’+1 Κυριάκου).

Άρης (Φρεντερίκ Βαντερμπίστ): Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου (81’ Ράντου), Παχίπης, Μαραγκουδάκης, Άλβαρεθ, Θεοφίλου, Αντωνίου (73’ Ονίλο), Κυριάκου, Ικάντε, Γιούσεφ, Γκονσάλες (86’ Παναγή).

Σκόρερ: 27’ Πόλιανετς, 62’ Βαττής, 77’ Ταραλίδης (π.) / 11’ Γκονσάλες, 38’ Μαραγκουδάκης, 84’ Ικάντε (π.).

Κίτρινες: Βαττής, Λογκόμπ / Γκονσάλες, Παχίπης, Ευσταθίου.

Αποβολές: Γιούσεφ (2η κίτρινη).

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Βασίλης Δημητρίου.

Α’ Βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

4ος: Σάββας Ζαφείρης.

Παρατηρητής: Κώστας Καπιτανής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ