aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓιατί όχι και διάκριση

Γιατί όχι και διάκριση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η διοίκηση του Άρη έκανε ό,τι είναι δυνατό για να ενισχύσει όσο καλύτερα γινόταν την ομάδα, με τους στόχους να είναι ίδιοι, όπως και πέρσι. Να μην μπλεχθεί σε περιπέτειες και να κάνει ένα βήμα παραπάνω, διεκδικώντας γιατί όχι και διάκριση.

Από την προχθεσινή παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Άρη έκανε αίσθηση ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Αντόνιο Γκολζ, όπως και ο Αργεντίνος μέσος Μαριάνο Μπέριεξ. Πρόκειται για δύο μονάδες που είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά και να δώσουν πολλά, καθώς ήλθαν στον Άρη με πολλές περγαμηνές.

Αρκετή διάθεση έχει και ο νεαρός Ανδρέας Φράγκος, που μετά τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ ελπίζει ότι στον Άρη θα έχει τις ευκαιρίες να δείξει το ταλέντο του. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν από τις ομάδες που χρησιμοποίησε τους περισσότερους Κύπριους ποδοσφαιριστές στη λήξασα σεζόν, μια τακτική που θα ακολουθήσει και στη νέα ποδοσφαική περίοδο.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης έχει πάντως δύσκολη αποστολή, καθώς δεν κατάφερε να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του από την αρχή της προετοιμασίας. Μετά το χθεσινό φιλικό με τον Ερμή, οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΖ την Παρασκευή (12/8) στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ