aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓια τον Άρη ο Απρίλιος δεν ήρθε με… χαρά

Για τον Άρη ο Απρίλιος δεν ήρθε με… χαρά

Προηγουμένως, ο Άρης εντυπωσίαζε με τις εμφανίσεις του, είχε το μομέντουμ, αλλά δεν του έκατσε καθόλου καλά ο Απρίλιος. Ενώ γι’ άλλους η λαϊκή ρήση «ήρθε ο Απρίλης με χαρά» ταίριαξε γάντι, για την «Ελαφρά ταξιαρχία» η πίκρα υπερίσχυσε της χαράς. Είχε να δώσει τρία ματς στο Τσίρειο, εξασφάλισε ισοπαλίες 1-1 με αντιπάλους τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση, ενώ προχθές ήρθε και η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ. Οι πράσινοι της Λεμεσού, περίμεναν κάτι καλύτερο, αλλά σε ένα τόσο σημαντικό ματς δεν ήταν συνεπείς στο ραντεβού.

Το είπε άλλωστε κι ο Αλεξέι Σπιλέφσκι, παραδεχόμενος ότι η ομάδα του είχε τα χάλια της στο α’ ημίχρονο. «Είχαμε πολλούς παίκτες που δεν ήταν στη μέρα τους. Είμαι θυμωμένος με το πώς παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο και τη νοοτροπία μας, ειδικά σε σχέση με το πώς παίξαμε την περασμένη εβδομάδα με δέκα ποδοσφαιριστές για 80 λεπτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λευκορώσος τεχνικός, ο οποίος είχε παράπονα από τους παίκτες ότι «τους έλειπε η ορθή σκέψη και νοοτροπία».

Είναι δεδομένο ότι ο Άρης θα συνεχίζει τον αγώνα του για την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική κατάταξη. Έχει πιθανότητες και ελπίδες για όλα τα σενάρια και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι νικώντας τον ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσαν να ονειρεύονται για το… άπιαστο. «Είχαμε θέμα στο σκοράρισμα. Χωρίς τον Στεπίνσκι και τον Πακέ, σκοράρουμε πιο δύσκολα και αυτό ώθησε τον προπονητή μας να κάνει αλλαγές», σχολίασε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Παπαδόπουλος. Οι Λεμεσιανοί θα ξεκουραστούν δύο ημέρες και στη συνέχεια θα πιάσουν δουλειά για το ματς που ακολουθεί μετά τις γιορτές του Πάσχα με αντίπαλο την Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ