aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Για μας το παιχνίδι με την Ανόρθωση τέλειωσε»

«Για μας το παιχνίδι με την Ανόρθωση τέλειωσε»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ένας βαθμός σε τρία παιχνίδια, δεν ικανοποιεί κανένα στον Άρη, ο οποίος είχε καλή παρουσία σε όλα τα ματς που έδωσε μέχρι στιγμής, όμως οι βαθμοί χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Νικόλας Μαρτίδης έχει ήδη μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του και τους επανέλαβε τη εμπιστοσύνη του.

«Για μας το παιχνίδι με την Ανόρθωση τέλειωσε. Σηκώνουμε τα κεφάλια και βλέπουμε τη συνέχεια. Το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο και μόλις τώρα έχουμε ξεκινήσει. Εγώ δεν ανησυχώ, θα έλθουν και οι νίκες και οι βαθμοί που θέλουμε για να νιώσουμε καλύτερα. Πιο πολύ μια νίκη θα μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση», δήλωσε στο «Goal» ο Κύπριος προπονητής.

Στην ομάδα της Λεμεσού, λόγω και των κινήσεων που έγιναν, υπάρχει μια θετική πίεση. Η προσπάθειά τους, είναι να πάρουν άμεσα βαθμούς και ο αγώνας που ακολουθεί με την Αλκή, αποτελεί τη νέα πρόκληση για τους ποδοσφαιριστές. Τρέχουν για να προλάβουν τον αγώνα της Κυριακής οι Αλέξε και Πάγκαλος, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ