aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΦουλάρουν για τον νέο προπονητή

Φουλάρουν για τον νέο προπονητή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επείγει η πρόσληψη του νέου προπονητή στον Άρη, καθώς μετά την επικύρωση της συμφωνίας με τον νέο κόουτς θα παρθούν οι σημαντικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν στην ενίσχυση της ομάδας.

Ο Ελλαδίτης Γιάννης Χριστόπουλος εξακολουθεί να φιγουράρει ως βασικός υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και οι συζητήσεις συνεχίζονται μαζί του. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη στις 28 Ιουνίου και τις πρώτες μέρες θα δοθεί έμφαση στις εργομετρικές εξετάσεις.

Η επίσημη πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου. Οι εκκρεμότητες είναι πολλές και ίσως αυξηθούν τις επόμενες μέρες, αφού εκτός του Κύπρου, που δοκιμάζεται στην Ντιναμό Βουκουρεστίου, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποχωρήσουν και οι Ευσταθίου, Χριστοφόρου και Μπόνιφεϊς.

Συνεπώς, ο νέος προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή Αντώνη Αντωνίου καλούνται να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων, ακραίων αμυντικών, στόπερ, μέσων και επιθετικών. Θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές για όλες τις θέσεις και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο επείγει η σύναψη συμφωνίας με τον νέο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ