aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΦεύγει ο Ράντου

Φεύγει ο Ράντου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τρεις ομάδες, η Λέγκια, η Ριέκα και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν ρίξει δίκτυα για τον Ράντου. Η διοίκηση του Άρη βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους τρεις συλλόγους του εξωτερικού και πριν το τέλος του μήνα, ίσως υπάρξουν εξελίξεις. Για το θέμα του Ρουμάνου αριστερού οπισθοφύλακα, έκανε δηλώσεις στο «Goal» ο γενικός διευθυντής του Άρη Τώνης Αντωνίου, τονίζοντας, πως και με τις τρεις ομάδες, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

«Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι είμαστε κοντά για να τον παραχωρήσουμε, σε ομάδα του εξωτερικού», ανέφερε ο παράγοντας του Άρη. Συζητήσεις γίνονται και με ελληνική ΠΑΕ (της βορείου Ελλάδας) για την  παραχώρηση του Κούλλη Παναγή. Ο νεαρός μέσος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και πέραν από το ενδιαφέρον ελλαδικού συλλόγου, τον παίκτη καλοβλέπουν και δύο ομάδες από την Κύπρο, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Το πιο πιθανό, είναι πως το θέμα του Παναγή να ξεκαθαρίσει μετά τον αγώνα με τον Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ