aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕξετάζει προτάσεις για παραχώρηση του Ράντου

Εξετάζει προτάσεις για παραχώρηση του Ράντου

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Καλά – καλά το πρωτάθλημα δεν άρχισε και στον Άρη έχουν προτάσεις από ομάδε του εξωτερικού για παραχώρηση του Αντρέι Ράντου. Ο 22χρονος Ρουμάνος, ο οποίος αφήνει καλές εντυπώσεις από την περσινή σεζόν, έχει δύο πολύ καλές προτάσεις και όλα είναι πιθανά.

Στην ίδια θέση (αυτή του αριστερού μπακ), που αγωνίζεται ο Ρουμάνος  ποδοσφαιριστής, ο Άρης διαθέτει στο ρόστερ του και τον Γιάννη Ευσταθίου. Το θέμα του Ράντου και πιθανή παραχώρησή του το χειρίζεται προσωπικά ο πρόεδρος Σταύρος Δημοσθένους με τον γενικό διευθυντή της ομάδας Τόνι Αντωνίου.

Από εκεί και πέρα, στον Άρη αυτό που τους ενδιαφέρει περισσότερο τη δεδομένη στιγμή, είναι το παιχνίδι με την Αλκή την Κυριακή. Μετά από δύο ήττες (με ΑΕΛ και Ανόρθωση) και την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» παρουσιάζονται αποφασισμένοι για την πρώτη τους νίκη.

Ο τεχνικός του Άρη, Νικόλας Μαρτίδης, ετοιμάζει το πλάνο και είναι πιθανό να δώσει φανέλα βασικού Μάριος Αλέξε. Δεν υπολογίζεται ο Ενγκολό, που αποβλήθηκε στο ματς με την Ανόρθωση. Πρόκειται για μια σημαντική απουσία, καθώς ο Βέλγος ήταν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ