aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕβδομάδα εξελίξεων

Εβδομάδα εξελίξεων

H διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Άρη έθεσαν ως στόχο τη δημιουργία μια δυνατής ομάδας. Έχει αποκτηθεί ο Νουρεντινόσκι, ενώ θα γίνει μετεγγραφή ακόμη ενός τερματοφύλακα, που μαζί με τον 19χρονο Γιάννη Στεφάνου θα αποτελέσουν την τριάδα των κίπερ.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με Γκανέζο μέσο, ενώ παράλληλα καταβάλλονται προσπάθειες για την απόκτηση αμυντικών, αφού έχουν αποχωρήσει οι Ράσμους, Βέλνα και Μενέντες.

Παράλληλα, ακόμη ένας Κύπριος παίκτης, μετά τους Χριστοφόρου και Αντωνίου, είναι στην πόρτα εξόδου. Πρόκειται για τον Γιάννη Ευσταθίου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ και της Ανόρθωσης.

Την ερχόμενη εβδομάδα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα στους πρασίνους, αφού θα επιστρέψει στην Κύπρο ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Δημοσθένους, ο οποίος βρίσκεται στον Βόλο, όπου θα δώσει το «παρών» του στον γάμο του Ροζέριο Μάρτινς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ