aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈριξε δίχτυα για τον Πηλέα

Έριξε δίχτυα για τον Πηλέα

«Τρέχει» ο προγραμματισμός στον Άρη. Τα ονόματα ποδοσφαιριστών που εξετάζονται καθημερινά είναι πολλά, τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από το εξωτερικό. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται επίσης σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που αξιολογήθηκαν θετικά από τον Αλεξέι Σπιλέφσκι. Μια από τις περιπτώσεις αυτές είναι και ο Κώστας Πηλέας του Εθνικού, με τον οποίο υπάρχουν συζητήσεις. Ο Κύπριος αριστερός οπισθοφύλακας της προσφυγικής ομάδας άφησε θετικές εντυπώσεις κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και κέντρισε το ενδιαφέρον της λεμεσιανής ομάδας, που έχει ως πρόθεση να «μπολιάσει» το ρόστερ της με Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Στη Λετονία θα «κτιστεί» ο Άρης της νέας σεζόν. Οι πράσινοι της Λεμεσού θα ταξιδέψουν στη Βαλτική χώρα στα μέσα Ιουνίου, για να πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενώ στις 15 Ιουνίου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 21 και 28 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ