aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈρχεται, υπογράφει και σηκώνει μανίκια!

Έρχεται, υπογράφει και σηκώνει μανίκια!

Ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, μίλησε το μεσημέρι στον Active και επιβεβαίωσε πως έρχεται αύριο στην Κύπρο ο Γιάννης Χριστόπουλος. Αν συμφωνήσει με τη διοίκηση θα αποτελέσει τον διάδοχο του Νικόλα Μαρτίδη.

Για την απομάκρυνση του Νικόλα Μαρτίδη: Με τον Νικόλα η σχέση παραμένει η ίδια. Είναι ένας αξιόλογος προπονητής που δουλεύει 25 ώρες το 24ώρο, αλλά δυστυχώς πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Και ο ίδιος μου είπε ότι αν υπάρχει διαμάχη στο προπονητικό τιμ, καλύτερα να φύγει για το καλό της ομάδας. Είναι και καλό το χρονικό σημείο. Όποιος έρθει θα μπορεί να δουλέψει και να δει τους παίχτες στα φιλικά στη Ρουμανία.

Αν θα είναι ο Γιάννης Χριστόπουλος: Έρχεται στην Κύπρο αύριο, θα μιλήσουμε και αν συμφωνήσουμε θα είναι ο νέος προπονητής και θα προπονήσει αύριο την ομάδα Υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις, η μία είναι από Ρουμανία και ο άλλος από Ελλάδα. Μετά τον Μαρτίδη δεν θα ήθελε να συνεργαστώ με άλλον Κύπριο τεχνικό. Είναι νομίζω λογικό αυτό.

Αν έχασε τα αποδυτήρια ο Μαρτίδης: Αν χάσεις το παιχνίδι με τους 5-6 ποδοσφαιριστές θα χάσεις τα αποδυτήρια. Δεν έχουμε παράπονο από κανέναν, η ομάδα (από τότε που είμαι πρόεδρος) είναι από τις καλύτερες, ο στόχος μας είναι η παραμονή. Είναι νωρίς ακόμη, η ομάδα θα πάρει ώθηση από την αλλαγή προπονητή. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν τα αποτελέσματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ