aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈπονται προσθαφαιρέσεις στον Άρη

Έπονται προσθαφαιρέσεις στον Άρη

Μετά το μεθαυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τον Άρη ώστε να αδειάσουν θέσεις και να γίνουν μετεγγραφές.

Ο πρόεδρος των πρασίνων της Λεμεσού, Σταύρος Δημοσθένους, όπως και ο προπονητής Φρεντερίκ Βαντερμπίστ, έχουν αποφασίσει πως η ομάδα τους χρειάζεται ενίσχυση και όπως πληροφορούμαστε θα γίνουν τέσσερις προσθήκες.

Έχει διαπιστωθεί ότι πολλοί από τους παίκτες που είχαν αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι, δεν βοήθησαν καθόλου. Ο Παντίδος, ο Σκούρτης, ο Μαρτσάκης, ο Γιούσεφ και ο Ονίλο που αποκτήθηκε τελευταίος, δεν έχουν βοηθήσει καθόλου.

Από τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία των πρασίνων έδωσε δώσει φανέλα βασικού στον Γκονσάλες σε πολλά παιχνίδια, που λογικά λόγω ηλικίας αναμενόταν να παίρνει λιγότερο χρόνο συμμετοχής, γίνεται αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος. Τραβάει πολύ κουπί ο Θεοφίλου, όπως και οι νεαροί Αντωνίου, Παχίπης, Παναγή, Κυριάκου, Ευσταθίου και Φράγκος.

Παρότι είναι εμφανείς οι αδυναμίες του, ο Άρης είναι αναγκασμένος να πάρει και αποτελέσματα επειδή έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς. Το μεθαυριανό του παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι σημαντικό και ο στόχος του είναι το βαθμολογικό κέρδος που θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει μια ανάσα και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ