aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕποχή Βάντερμπιστ στον Άρη

Εποχή Βάντερμπιστ στον Άρη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αλλαγή προπονητή στον Άρη, δεν έγινε για χάριν της αλλαγής.  Η διοίκηση προχώρησε στην πρόσληψη του Φρεντερίκ Βάντερμπιστ (φωτό), με στόχο την αλλαγή στη νοοτροπία, την ψυχολογία, αλλά πιο πολύ για να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας της Λεμεσού.

Φαινόταν μέσα από τις εμφανίσεις της, πως τίποτε δεν λειτουργούσε σωστά. Ο Βέλγος προπονητής έφθασε χθες στην Κύπρο και σήμερα το πρωί θα βρεθεί στο βοηθητικό του Τσιρείου για να πιάσει δουλειά, έχοντας για βοηθό του τον Νίκο Ανδρέου.

Ο τελευταίος, ήταν βοηθός και του Θαλή Θεοδωρίδη, ενώ είχε την ευθύνη στα παιχνίδια με τον Ακρίτα στο κύπελλο και με την Ομόνοια στο πρωτάθλημα. Ο νέος τεχνικός δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του και ουσιαστικά αυτό που θα στοχεύσει είναι να καταφέρει η νέα του ομάδα να κερδίσει βαθμούς και να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση.

Η νίκη, λοιπόν, με τον Ερμή το Σάββατο είναι μονόδρομος και κανένα άλλο αποτέλεσμα δεν θα αφήσει ευχαριστημένους τους πράσινους. Λόγω του νέου του τραυματισμού δεν υπολογίζεται ο Μαραγκουδάκης, τη θέση του οποίου θα πάρει ο Αντωνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ