aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕπιθετικές αδυναμίες

Επιθετικές αδυναμίες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν έχει και πολλές επιλογές ο Θαλής Θεοδωρίδης. Ο Ελλαδίτης προπονητής, καλείται να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει τις λύσεις για να διορθώσει κάποια πράγματα στην ομάδα του. Κυρίως επιθετικά, ο Άρης παρουσιάζει αδυναμίες. Του λείπει η ταχύτητα, στοιχείο που είχε πέρσι και τον βοήθησε να κερδίσει πολλού βαθμούς.

Σε έξι αγώνες του φετινού πρωταθλήματος, δεν είδαμε τον Άρη να έχει επιθετικούς προσανατολισμούς, ούτε όταν πιέζεται για να βγει στην επίθεση. Χωρίς γκολ δεν πας πουθενά και χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια στα επόμενα παιχνίδια για να μπορέσει ο Άρης να κερδίσει βαθμούς.

Στον Άρη περιμένουν περισσότερα από τους Σκούρτη, Νάνο και Ικάντε, ενώ ελπίζουν πως από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρνακα, θα είναι έτοιμος ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος γνωρίζουν όλοι πόσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα του. Καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα έχει ο Αντωνίου, ο οποίος όμως θέλει και άλλες βοήθειες. Η διακοπή του πρωταθλήματος ελπίζουν όλοι πως θα αποβεί ωφέλιμη για την ελαφρά ταξιαρχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ