aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΕπιμένουν για Κακόριν, «δίνει “χρυσό” συμβόλαιο ο Σαββίδης»

Επιμένουν για Κακόριν, «δίνει “χρυσό” συμβόλαιο ο Σαββίδης»

Συντηρούν τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Αλεξάνταρ Κακόριν. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «sportdog.gr» η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανανεώσει την επιθετική της γραμμή και εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρώσου επιθετικού, ο οποίος ανήκει στη Φιορεντίνα και αγωνίζεται ως δανεικός στον Άρη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Όνομα με τεράστια καριέρα για αντι-Ολιβέιρα στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος ζητάει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να ανανεώσει και παρότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιέζει για την παραμονή του, στην διοίκηση έχουν αρχίσει να ψάχνουν κι άλλες περιπτώσεις. Ποιος ξεχωρίζει στη λίστα τους;

Tα 11 γκολ σε 34 ματς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει φτάσει ο Μπράντον Τόμας, αν και δεν αποκτήθηκε ως ο φορ-κiller από τους Θεσσαλονικείς – Σε αντίθεση με τον Νέλσον Ολιβέιρα που είχε έρθει στην ομάδα για να βάλει πολλά γκολ, αλλά φέτος σε 36 ματς έχει σκοράρει 9 φορές.

Ο 28χρονος επιθετικός, άλλωστε, είχε σημαντική καριέρα στα ισπανικά γήπεδα της δεύτερης κατηγορίας και το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει στον ΠΑΟΚ με μονοετές συμβόλαιο, για να πάρει τη θέση του Τσόλακ στην τριάδα των επιθετικών.

Το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Ισπανός άσος θα ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με την ομάδα του Λουτσέσκου. Η αξία του, άλλωστε, παραμένει στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο στο 1+ εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και πίσω από τον επιθετικό ή στα πλάγια, ως παίκτης με ευελιξία, που μπορεί να αλλάξει θέσεις.

Από την άλλη πλευρά η θέση τού Ολιβέιρα δεν είναι δεδομένη, καθώς το συμβόλαιό του επίσης ολοκληρώνεται και δεν υπάρχει καμία διάθεση για να πάρει ξανά από την ΠΑΕ 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το πολύ 600-650.000 ευρώ του προσφέρει ο σύλλογος, κι αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Κι αν πιστέψουμε κάποιες φωνές από τη Θεσσαλονίκη δεν πρόκειται να το κάνει κιόλας, δεδομένου ότι οι Θεσσαλονικείς θα πορευτούν σίγουρα στην τριάδα των επιθετικών με τους Τόμας και Τζίμα και, δεν αποκλείεται, να κινηθούν για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού από τη Φιορεντίνα τού Αλεξάντερ Κακόριν (δεσμεύεται με τους Ιταλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024), που φέτος έχει 12 γκολ σε 26 ματς με τη φανέλα του Άρη Λεμεσού (επίσης αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Κύπρο). Ο διεθνής Ρώσος επιθετικός έχει βρει τον καλό του εαυτό στην Κύπρο και μια νέα πρόκληση στην καριέρα του δεν αποκλείεται να του κινήσει το ενδιαφέρον…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ